Morega: Parlamentarii nu sunt stabiliți de organizația municipială

Dan Ilie Morega, fostul deputat PNL, nu vede potrivita reactia lui Romanescu, presedintele organizatiei municipale si primarul orasului Targu Jiu, care este nemultumit de faptul ca Dan Vilceanu nu a tinut cont de propunerile sale pentru lista de parlamentare. Acesta spune ca niciodata parlamentarii nu au fost stabiliti de organizatia municipala.


Morega consideră că Marcel Romanescu nu are de ce să ceară ca lista lui Dan Vîlceanu, președintele PNL Gorj, să cuprindă și un nume propus de acesta pentru că, până la urmă, organizația municipală i se subordonează celei județene. Acesta îl sfătuiește pe edilul orașului să se ocupe de problemele reale ale orașului Târgu Jiu și nu de alcătuirea listei pentru parlamentare.

Dan Ilie Morega, fost deputat PNL

Totodată, Morega îi transmite lui Romanescu că nu are de ce să dea naștere atâtor discuții și să creeze tensiuni la nivelul Partidului Național Liberal pentru că și el face parte din cadrul acestei formațiuni politice.

Dan Ilie Morega, fost deputat PNL

Dan Ilie Morega consideră potriviți candidații propuși de Dan Vîlceanu pe lista de parlamentare și este sigur că atât la Senat, cât și la Camera Deputaților, numele celor doriți de acesta vor fi aleși. Fostul deputat PNL are numai cuvinte de laudă și pentru Ion Iordache care va deschide lista la Senat din partea PNL.

Dan Ilie Morega, fost deputat PNL

De asemenea, acesta consideră că Iordache a plecat de la PSD pentru că social-democraților le era teamă de potențialul său. Morega spune că Vîlceanu a făcut un lucru bun când l-a acceptat pe Iordache în partid și l-a pus primul pe listă la Senat pentru alegerile parlamentare.

Dan Ilie Morega, fost deputat PNL

Marcel Romanescu, a declarat în urmă cu câteva zile că a propus mai multe nume care ar fi trebuit să facă parte de pe lista de parlamentare a liberalilor înainte ca Dan Vîlceanu, președintele PNL Gorj, să o facă publică pe cea oficială. Romanescu spune însă, că Vîlceanu nu a ținut cont de aceste propuneri.

Casiana Hîncu

creme

creme

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *