Morega: „Gigel Jianu este un om rău!”

„ Gigel Jianu este un om rau! ” Este declaratia facuta de Cosmin Morega, viceprimarul municipiului Motru care considera ca rautatea de care da dovada Jianu, este iesita din comun. Acesta spune ca de fiecare data cand a incercat sa gaseasca o cale de comunicare cu edilul din Motru, a fost respins si Jianu a facut tot ce a vrut, iar rezultatele sunt foarte slabe.


Cosmin Morega a declarat că Jianu este ca un „vecin” rău care a pus bețe în roate tuturor proiectelor care ar fi trebuit să se desfășoare în Motru. Acesta a mai adăugat că cei mai nemulțumiți de actualul primar sunt cetățenii care se plâng pe rețelele de socializare de proasta conducere, dar și de promisiunile care au rămas simple cuvinte.

Cosmin Morega, viceprimarul municipiului Motru

De asemenea, acesta a mai adăugat că Gigel Jianu monitorizează toți angajații din primărie. Astfel, dacă unul dintre ei apreciază o postare a unei persoane pe care edilul nu o suportă, este mustrat și chiar mutat la un alt loc de muncă.

Cosmin Morega, viceprimarul municipiului Motru

Cosmin Morega a ținut să desființeze toate proiectele cu care Jianu se laudă pe pagina sa de socializare, pentru că nimic nu este concret și nici finalizat. Unul dintre exemple prin care este evidențiat dezinteresul lui Jianu pentru comunitate a fost turnarea de asfalt, în localitate, când condițiile meteorologice nu permiteau acest lucru.

Cosmin Morega, viceprimarul municipiului Motru

Viceprimarul municipiului Motru, Cosmin Morega, este candidatul PSD pentru funcţia de edil al oraşului la alegerile locale din acest an și consideră că Jianu ar face tot posibilul să-l înlăture din cursa pentru scaunul de primar.

Casiana Hîncu

creme

creme

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *