Morega: Faptul că îl vor pe Cîțu premier, este cea mai mare tâmpenie!

”Faptul ca il vor pe Citu premier, este cea mai mare tampenie!”, este declaratia lui Dan Ilie Morega, presedintele IAIPP Gorj, care este revoltat de una dintre propunerile liberalilor care vor sa continue sa stea la carma Guvernului.

Morega susține că, dacă Florin Cîțu ar fi premierul României, nu ar rezista să stea la conducere mai mult de doi ani de zile și asta pentru că el ar fi în stare să aducă țara într-o stare deplorabilă.
Totodată, acesta nu mai înțelege care este mersul lucrurilor în România și asta din cauza apropierii ca principii a USR-ului cu partidul AUR. Morega consideră că acum politica este de neînțeles.

Dan Ilie Morega, președintele IAIPP Gorj

Dan Ilie Morega consideră că Nicolae Ciucă, premierul interimar al României, este o decizie potrivită pentru că este un om corect care este capabil să ocupe această funcție.

Dan Ilie Morega, președintele IAIPP Gorj

Acesta consideră că în urma întâlnirilor pe care o să le aibă liderii partidelor cu Klaus Iohannis, toate neînțelegerile și negocierile vor lua sfârșit.

Dan Ilie Morega, președintele IAIPP Gorj

După eșecul negocierior de la sfârșitul săptămânii pentru formarea unei coaliții de centru-dreapta, partidele care au intrat în Parlament merg să discute cu președintele Klaus Iohannis.

Casiana Hîncu

creme

creme

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *