Morega, despre moțiunea de cenzură

Motiunea de cenzura este normal sa treaca. Dan Ilie Morega, presedintele Institutului de Analiza si Investigatie Publica si Politica Gorj considera ca motiunea va trece si se va vota chiar daca in urma acestei hotarari o sa fie un scandal de proportii.
Deși o parte dintre minorități s-au retras din a vota moțiunea de cenzură pe ultima sută de metri, președintele IAIPP Gorj a spus că va trece cu siguranță.

Dan Ilie Morega, președintele IAIPP Gorj

Morega consideră că după ce va trece această moțiune de cenzură se va dezlănțui un scandal monstru pentru că Iohannis nu va dori să pună un partid cum este PSD, ALDE sau altele, el dorind să fie la conducere tot liberalii. Toată această situație va fi ca un joc de ping pong.

Dan Ilie Morega, președintele IAIPP Gorj

Pentru Dan Ilie Morega, guvernul lui Orban, a îndatorat țara. Datoriile externe ale României vor continua să crească dacă acest guvern va mai fi la conducere.

Dan Ilie Morega, președintele IAIPP Gorj

PSD a depus pe 17 august moţiunea de cenzură şi a fost citită în plenul comun de senatorul PSD Lucian Romaşcanu pe 20 august. În moţiunea de cenzură, semnată de 205 senatori şi deputaţi, social-democraţii susţin că reprezentanţii Guvernului au încălcat toate regulile impuse cetăţenilor în urma pandemiei cu noul coronavirus.

Casiana Hîncu

creme

creme

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *