Morega: ” Cîțu ar trebui să-și dea demisia!”

”Citu ar trebui sa-si dea demisia!” Este declaratia lui Dan Ilie Morega, presedintele IAIPP Gorj care spune ca premierul Romaniei nu mai are niciun drept sa ocupe aceasta functie avand in vedere ca a fost condamnat penal in urma cu 20 de ani, in Statele Unite ale Americii.


Florin Cîțu, premierul României, a stat două zile într-o închisoare din Statele Unite ale Americii după ce a fost prins băut la volan. Dan Ilie Morega, președintele IAIPP Gorj, spune că acesta nu ar mai trebui să ocupe funcția de premier având în vedere că a fost condamnat penal și ar trebui să-și dea demisia cât mai repede.

Dan Ilie Morega, președinte IAIPP Gorj

De asemenea, Morega mai spune că există posibilitatea ca Florin Cîțu să fi fost prins chiar sub influența unor substanțe psihoactive, iar acum, cu toate că Iohannis, președintele României știe situația, îl protejează și nu îi cere demisia.

Dan Ilie Morega, președinte IAIPP Gorj

Duminică, 3 decembrie 2000, aflat la volanul unei mașini, Florin Cîțu a fost oprit în trafic în Statele Unite ale Americii și a fost depistat sub influența băuturilor alcoolice. Cîțu a fost arestat și pus sub acuzare pentru comiterea infracțiunii de conducere a unui autovehicul sub influența băuturilor alcoolice.

Casiana Hîncu

creme

creme

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *