Morega: „CEO va intra într-o restructurare masivă de personal!”

Lipsa de interes a guvernantilor in ceea ce priveste sistemul energetic, va aduce CEO in insolventa. Este parerea lui Dan Ilie Morega, presedintele Institutului de Analiza si Investigatie Publica si Politica Gorj. Acesta considera ca CEO pregateste trecerea pe gaze a maxim trei grupuri, avand in vedere ca, la numar, sunt mult mai multe grupuri energetice.
Morega consideră că situația actuală a CEO se datorează unui joc politic murdar și batjocoritor la adresa tuturor sindicaliștilor.

Dan Ilie Morega, presedinte IAIPP Gorj

De asemenea, acesta a menționat că principalul vinovat pentru proasta funcționare a Complexului Energetic Oltenia, ar fi chiar Nicu Sarcină, omul de afaceri din Gorj. Sarcină este prieten bun cu directorul general al companiei energetice și l-ar influența în mod negativ pe acesta.

Dan Ilie Morega, presedinte IAIPP Gorj

Complexul Energetic Oltenia a înregistrat pierderi pe primul semestru. Potrivit unei situații întocmite la 6 luni și prezentată sindicatelor, Complexul Energetic Oltenia a înregistrat pierderi de 300 – 400 de milioane de lei. Acestea se încadrează în ținta asumată în Bugetul de Venituri și Cheltuieli pe 2020.

Casiana Hîncu

creme

creme

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *