Morega: Băsescu și Iohannis, trădătorii României!

Romania este o tara care se afla intr-o situatie extrem de dificila si, chiar daca are un potential extraordinar, este foarte rau administrata de persoane care sunt doar pentru propriile interese. Dan Ilie Morega, presedintele Institutului de Analiza si Investigatie Publica si Politica Gorj, a declarat ca vinovatii pentru starea in care se afla Romania sunt Traian Basescu si Klaus Iohannis.


Fostul președinte al României, Traian Băsescu, a distrus țara și a făcut tot posibilul să vândă toate resursele pentru a-și crea propriile imperii. Acesta este urmat de actualul președinte, Klaus Iohannis, care duce spre prăbușire tot ce a mai rămas din România. Este viziunea președintelui IAIPP Gorj, care, cu durere în suflet, prezintă actuala stare a țării.

Dan Ilie Morega, președinte IAIPP

Acesta consideră că trădătorii neamului sunt nimeni alții decât Traian Băsescu și Klaus Iohannis.

Dan Ilie Morega, președinte IAIPP

Dan Ilie Morega face un apel către toți cetățenii și îi îndeamnă să ia deciziile potrivite atunci când merg la vot pentru a nu lăsa țara, pradă politicienilor care luptă pentru propriile interese.

Dan Ilie Morega, președinte IAIPP

De-a lungul timpului, în România şi mai ales acum, oameni incapabili în funcţii capabile, au reușit să distrugă totul în țara noastră. Așadar, tot ce am avut s-a pierdut, iar în funcțiile principale tronează boierii care ar trebui să înţeleagă că n-au fost votaţi pentru a-şi etala costumele şi pantofii de firmă, ci pentru a rezolva problemele cu care românii se confruntă zi de zi.

Casiana Hîncu

creme

creme

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *