Ministrul Muncii, control neanunțat la instituțiile din Târgu Jiu

Violeta Alexandru, ministrul Muncii, a fost miercuri intr-o vizita neanuntata la mai multe institutii din municipiul Targu Jiu. Ministrul Muncii a spuns ca era necesar acest control pentru a vedea care este situatia in institutii si cum interactioneaza angajatii cu cetatenii.

Violeta Alexandru a declarat că în momentul în care a ajuns la Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă Gorj, angajații păreau că joacă teatru și, de fapt, se comportau frumos cu cetățenii doar pentru că au văzut-o pe aceasta.

Violeta Alexandru, ministrul Muncii

Aceasta a ajuns și la Agenția Județeană de Plăți și Intervenție Socială unde a apreciat modul de organizare a instituției. La Casa de Pensii situația nu a fost una care să-i displacă Violetei Alexandru, întrucât, aceasta a spus că se vedea pe fața angajaților oboseala create de multitudinea dosarelor.

Violeta Alexandru, ministrul Muncii

Violeta Alexandru a mai spus că la AJOFM Gorj plățile sunt făcute foarte bine, la zi. Aceasta vrea ca ITM-ul să nfacă verificări dacă angajatorii dau mai departe banii angajaților care au intrat în șomaj tehnic.

Violeta Alexandru, ministrul Muncii

Casiana Hîncu

creme

creme

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *