Mii de ouă de ciocolată, ascunse în Parcul de la Coloana Infinitului

Mii de ouă de ciocolată au fost ascunse în Parcul de la Coloana Infinituui. Cei care au organizat acest eveniment deosebit pentru copiii din municipiu au fost reprezentanții PNL. Ion Iordache a fost prezent la această acțiune și s-a bucurat de prezența numeroasă.

Părinți, bunici, copii și mii de ouă de ciocolată. Așa poate fi descrisă ziua de ieri în Parcul de la Coloana Infintului. Mascote precum Minnie și Mickey Mouse au animat această activitate. Pe chipul copiilor se pitea observa bucuria atunci când găseau numeroase ouă de ciocolată răspândite prin iarbă.


”Împreună cu mai tinerii mei colegi și cu doamnele din echipă, am organizat un eveniment de care ne-am bucurat alături de copii, părinți și bunici în Parcul de la Coloana Infinitului.
Atmosfera a fost incredibilă! Copiii au căutat miile de ouă de ciocolată ascunse în iarbă, Minnie și Mickey i-au prins pe toți la dans, iar cei mai curioși au învățat să încondeieze ouă cu simboluri tradiționale.
Această zi ne-a încărcat cu energie și zâmbete! Aștept cu nerăbdare să ne revedem și vă doresc tuturor multă sănătate și spor la pregătirile de Paști!”
, a transmis Ion Iordache, pe pagina sa de socializare.

Casiana Hîncu

creme

creme

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *