Microbuzele electrice distribuite până la finalul lunii iunie

S-a livrat primul lot de microbuze electrice, mai exact 22 din cele 27 contractate, multe dintre ele ajungând deja către primăriile declarate eligibile. Proiectul „Microbuze electrice pentru elevii Județului Gorj” a fost finanțat în cadrul Planului Național de Redresare și Reziliență al României și vizează îmbunătățirea condițiilor de transport prin furnizarea de microbuze școlare „verzi”.


„Aceste microbuze reprezintă mai mult decât un simplu mijloc de transport. Ele sunt un simbol al angajamentului nostru pentru educația de calitate și protejarea mediului. Împreună, construim un viitor mai verde și mai bun pentru copiii noștri!”, a declarat Cosmin Mihai Popescu, președintele Consiliului Județean Gorj.


Proiectul „Microbuze electrice pentru elevii Județului Gorj” a fost finanțat în cadrul Planului Național de Redresare și Reziliență al României.

Valoarea totală a proiectului este de peste 30 de milioane de lei, fără TVA.

Adi Cîmpeanu, primar comuna Runcu

Liviu Cotojman, primar Rosia de Amaradia


Cele 22 de microbuze electrice vor ajunge și în comunele Negomir, Glogova, Slivilești, Dănciulești, Drăgotești, Prigoria, Baia de Fier, Bălești, Borăscu, Căpreni, Crasna, Licurici, Logrești, Vladimir, Bumbești-Pițic, Hurezani, Polovragi, Stănești, Peștișani și Săulești.

Până la finalul lunii iunie vor fi livrate și microbuzele electrice pentru comunele Bolboși, Berlești, Stejari, Văgiulești și Drăguțești.

Accent In Gorj

Accent In Gorj

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *