”Marcel Ciolacu se pregătește să priea postul de premier în România!”

”Marcel Ciolacu se pregătește să priea postul de premier în România!”. O spune Dan Vîlceanu, deputatul PNL, care consideră că social democrații nu ar răzbi pe scena politică dacă nu ar continua această coaliție PSD-PNL.


PSD ar fi dispus să îl susţină pe Nicolae Ciucă la alegerile prezidenţiale, cu condiţia ca Marcel Ciolacu să conducă Guvernul, susţin atât surse din PSD, cât şi din PNL. Dan Vîlceanu crede altceva. Crede că această alianță reprezintă de fapt un ajutor pentru PSD, ca pe viitor, în 2024, să aibă șansa să câștige alegerile prezidențiale, primul pas fiind ca Marcel Ciolacu să devină premier din luna iunie.

Dan Vîlceanu, deputat PNL

Deputatul PNL consideră că situația economică a româniei este una dezasutruasă având în vedere prețurile mari care cresc de la o zi la alta.

Dan Vîlceanu, deputat PNL

”Românilor nu le e mai bine decât pe vremea liberalilor”, mai adaugă Vîlceanu.

Dan Vîlceanu, deputat PNL


„Îmi menţin părerea că cea mai bună soluţie e o coaliţie între Partidul Social Democrat şi PNL, văd o colaborare şi din 2024. Cum creionăm acest lucru, cum ducem discuţiile, vedem în perioada următoare. Acum trebuie să ne ridicăm la aşteptările românilor. Dacă mergem separat, e greu să mai creionezi o coaliţie. Are şi politica limitele ei. Dacă facem o alianţă politică, cred că vom avea un viitor comun în 2024 în ce priveşte majoritatea parlamentară”, a afirmat Ciolacu.

Casiana Hîncu

creme

creme

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *