Mai mulți pacienți cu COVID în spitalele din Gorj

Tot mai multi pacienti cu COVID ajung in spitalele din judetul Gorj. Cei mai multi dintre acestia se afla la Targu Jiu si la Targu-Carbunesti.

Dacă în ultima jumătate de an scăderea a fost constantă, iar numărul de pacienți s-a menținut la jumătate raportat la numărul de paturi, acum lucrurile par să se schimbe. Astfel, la Spitalul de Urgență din Târgu Cărbunești, singura unitate medicală COVID din Gorj sunt în momentul de față internați 90 de pacienți cu coronavirus.
Potrivit medicului Constantin Târziu, managerul Spitalului de Urgență din Târgu-Cărbunești, în secțiile spitalului se află în prezent internate 75 de persoane de toate vârstele. Totodată, la Secția ATI COVID sunt ocupate toate paturile, respectiv 15. Medicul Constantin Târziu a declarat că speră ca numărul de pacienți să nu mai crească, deși urmează redeschiderea școlilor, iar în România a fost semnalată noua tulpină a coronavirusului. De precizat că la Spitalul Județean de Urgență din Târgu Jiu mai mult de jumătate din cele 74 de paturi sunt ocupate. În plus, la Secția ATI COVID sunt ocupate toate cele 12 locuri.

creme

creme

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *