Mai multe investiții din Bumbești Pițic, finalizate

Patru investitii importante au fost duse la bun sfarsit de autoritatile locale din comuna gorjeana Bumbesti Pitic. Este vorba despre reabilitarea scolii gimnaziale, a dispensarului din centrul localitatii si construirea a doua poduri. De asemenea, investitia de alimentare cu apa a fost finalizata si acum se lucreaza la ultimele bransari.
Autoritățile locale din Bumbești Pițic se pregătesc de recepția investițiilor finalizate, care va avea loc săptămâna viitoare. Valoarea totală a lucrărilor este de 1,5 milioane de lei, cu finanțare de la Guvern, prin Ministerul Dezvoltării.

Michy Nioaţă, primar Bumbeşti Piţic

Prima rețea de apă care a fost înființată în localitate, cu o lungime de 18,5 kilometri, este finalizată și s-au realizat deja sute de branșări. De această investiție beneficiază 500 de gospodării. Nici bine nu s-au finalizat lucrările, că s-a trecut la execuția extinderii de rețea pentru locuințele care nu au fost cuprinse în proiectul inițial.

Michy Nioaţă, primar Bumbeşti Piţic

Valoarea totală a investiției de introducere a sistemului de apă în toată localitatea este de 6,5 milioane de lei, cu finanțare de la bugetul de stat.

Loredana Sava

creme

creme

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *