Mai buni doar un sfert! Baschetbaliștii gorjeni au cedat la Pitești

Seria de patru victorii consecutive a baschetbalistilor gorjeni a fost intrerupta in Trivale. CSM Targu Jiu a fost invinsa de BC Arges Pitesti, scor 82-67.


Vizitatorii au fost mai buni doar în primele 10 minute, după care au și intrat în avantaj la cabine, scor 13-19. Din păcate, celelalte trei sferturi au fost adjudecate de către gazde, 28-18, 20-15, 21-15. De la formația noastră s-a remarcat Brandon Sly, care a terminat meciul cu 26 de puncte. A fost secondat de Ahmed Bashir cu 12 puncte. Dintre jucătorii gorjeni, Octavian Ilie a prins 15 minute pe parchet, timp în care a reușit 1 punct, iar Mihai Bădiţă a bifat alte 5 minute.

De la echipa gazdă, Toarlyn Fitzpatrick a reușit 21 de puncte și 8 recuperări.
Lipsa de eficienţă din afara semicercului, dar şi “liberele” ratate i-au costat pe gorjeni în opinia antrenorului Jordanco Davitkov.


„Am jucat 25 de minute un baschet bun, dar gruparea din Pitești este o echipă mult mai experimentată, care a reușit să câștige destul de lejer ultima parte. Noi suntem o echipă care ne bazăm foarte mult pe aruncarea de 3 puncte, iar astăzi, din păcate, am avut un procentaj dezastruos, 2 din 20. Dacă mai adăugăm și cele 7 libere ratate este greu de crezut că, în momentul în care ai aşa procentaje poţi câștiga pe terenul celor din Pitești”, a declarat Davitkov pentru csmtargujiu.ro.


CSM Târgu Jiu mai joacă un singur meci în acest an. Formaţia noastră întâlneşte, pe teren propriu, echipa CSM Focşani.


CSM Târgu Jiu: Kevin Allen 6p, Brondon Sly 26p, Porter Troupe 9p, Ahmed Bashir 12, Titus Nicoară 2p, Stefan Glogovac 5p, Camil Berculescu, Andrei Gheorghe, Malik Morgan 6p, Alexandru Berca, Mihai Bădiţa, Octavian Ilie 1p. Antrenor principal: Jordanco Davitkov. Antrenori secunzi: Claudiu Alionescu şi Alexandru Gliga.

Cătălin Pasăre

creme

creme

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *