Lucrările la rețeaua de gaze din Drăguțești, abandonate după alegeri!

Lucrarile de introducere a retelei de gaze dintr-un sat din comuna Dragutesti s-au sistat odata cu terminarea alegerilor. Pe santier au ramas doar tevi descoperite si nici urma de muncitor.


Se întâmplă în satul Iași Gorj, la doar trei kilometri de Târgu Jiu, unde autoritățile promiteau, de ani buni, introducerea rețelei de gaze. Încă de pe vremea lui Vasile Moșoiu, au fost demarate acele lucrări, care au fost reluate de actualul primar al comunei Drăguțești, Dumitru Ion Popescu, care se lăuda în campania electorală că le va finaliza. Însă, după aflarea rezultatului de la ultimele alegeri, se pare că lucrările au fost sistate. Pe imaginile primite de la cetățeni, se văd acum doar niște țevi descoperite.


“Șantierele duduiau în campania electorală, însă acestea s-au stins după alegeri. Nu mai asfaltăm, nu mai inaugurăm, nu mai lucrăm. Nu mai are interes, și-a văzut sacii în căruță”, zice un cetățean al comunei Drăguțești.


Am încercat să obținem un punct de vedere din partea primarului Dumitru Ion Popescu, însă acesta nu a putut fi contactat.

Aura Pîrvuleț

creme

creme

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *