Locurile de joacă din Târgu Jiu, pregătite de primăvară

Societatea Edilitara a anuntat ca demarat o serie de actiuni de intretinere, reabilitare si curatenie in toate locurile de joaca de pe raza municipiul Targu Jiu.


Au fost spălate şi igienizate echipamentele de la locurile de joacă din parcuri și s-au înlocuit, acolo unde a fost cazul, leagăne, rulmenţi sau alte aparate. Activitățile de curățenie și igienizare vor continua.


“Îngrijirea regulată a locurilor de joacă din municipiul Târgu-Jiu contribuie la durata de viață a acestora. Aceasta este misiunea noastră. Cel puțin odată pe săptămână, echipele noastre din cadrul sectorului de specialitate verifică starea fiecărui loc de joacă din oraș. Din nefericire, suntem nevoiți să intervenim de foarte multe ori pentru remedierea unor probleme create nu de cei mici, ci de alte persoane, probabil iresponsabile. Leagăne pentru bebeluși rupte, tobogane sparte, mânere pentru balansoar desprinse, dar și peturi sau sticle de alcool aruncate în mobilierul de joacă. Suntem siguri că nu cei mici provoacă aceste lucruri. Cei ce se fac responsabili de acest lucru trebuie să conștientizeze faptul că fiecare sumă cheltuită pentru reparația obiectelor ce ar fi avut o durată de viață mai mare, dacă nu ar fi fost distruse, pot fi distribuite către locurile de joacă ce nu au fost încă modernizate sau către înființarea unora”, au transmis reprezentantii Edilitara.

Aura Pîrvuleț

creme

creme

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *