Iulian Popescu, conferință în cartierul Slobozia

Fostul prefect al județului, Iulian Popescu, a susținut, vineri, o conferință de presă în cartierul Slobozia, în apropierea gropii de gunoi a municipiului. La eveniment au fost prezenți și cetățenii din zonă.


Popescu a prezentat concluziile raportului Agenției Naționale de Mediu privind acțiunea de inspecție și control demarată la depozitul pentru deșeuri din Târgu Jiu. După verificări s-a constatat că depozitul de deșeuri și instalațiile aferente acestuia sunt o potențială sursă de poluare. Au fost stabilite 16 măsuri pe care operatorul Gropii de gunoi trebuie sa le remedieze și au fost aplicate sancțiuni în valoare de 140.000 lei. Iulian Popescu a declarat că județul Gorj va avea un laborator mobil, garant al respectării calității aerului.

Iulian Popescu, PNL Târgu Jiu


Candidatul liberal a mai spus că va muta groapa de gunoi în afara orașului în anul 2027, atunci când expiră contractul asupra amplasamentului actual. Până atunci, Polaris trebuie să vină cu propuneri credibile ca stația de depozitare a deșeurilor să intre în parametri.

Iulian Popescu, PNL Târgu Jiu

Accent In Gorj

Accent In Gorj

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *