Irina Cojocaru, “săgeți” către conducerea PNL Gorj. Iordache: “Vom câștiga Primăria Bumbești-Pițic”

Primarul din Bumbești Pițic, Irina Cojocaru, fosta șefă a femeilor liberale, a dezvăluit de ce ce a părăsit PNL Gorj. Cojocaru a făcut afirmațiile în cadrul emisiunii “La Obiect” de la Radio Accent.


Principalul motiv pentru trecerea la PSD îl reprezintă neînțelegerile cu fostul secretar general al partidului, Gabriela Târsu. Cojocaru a declarat că Ion Iordache, președintele liberalilor de la Gorj, era influențat negativ de aceasta, iar promovările nu se făceau pe criterii corecte.

Irina Cojocaru, primar Bumbești-Pițic


În replică, Ion Iordache, spune că Irina Cojocaru a fost constant promovată de partid. Președintele PNL a declarat că primărița de la Bumbești Pițic a fost ghidată doar de interese proprii.

Ion Iordache, președinte PNL Gorj


Cojocaru a fost dezamăgită că Iordache le-a impus primarilor liberali să se deplaseze, personal, la Consiliul Județean Gorj, pentru a-i cere mai mulți bani lui Cosmin Popescu, lucru care, în opinia primăriței, nu a ajutat cu nimic.

Irina Cojocaru, primar Bumbești-Pițic


Iordache spune că s-a acționat în echipă.

Ion Iordache, președinte PNL Gorj


Liderul liberalilor de la Gorj a declarat că PNL va câștiga Primăria Bumbești Pițic. Profesorul Viorel Popescu este candidatul liberalilor.

Ion Iordache, președinte PNL Gorj

Cătălin Pasăre

Accent In Gorj

Accent In Gorj

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *