IPJ Gorj și Primăria Motru s-au impus în Cupă

Inspectoratul de Politie Judetean Gorj si Primaria Motru sunt echipele de minifotbal care s-au impus in cele doua competitii tip cupa desfasurate in Complexul Dolce Vita. Ambele au fost premiate de Asociatia Club Sportiv Minifotbal Gorj, alaturi de cei mai buni jucatori ai intrecerilor.

Prima dintre cele două finale s-a jucat sâmbătă și a adus față în față două dintre cele mai bune echipe din Liga 2 – Campionatul Firmelor, Instituțiilor și Amatorilor: Inspectoratul de Poliție Județean Gorj și Inspectoratul Școlar Județean Gorj. Poliţiştii şi-au luat revanşa în faţa profesorilor, după Cupa 13 Septembrie, şi s-au impus cu 3-1. Mădălin Zgovanu şi Nicolae Băloi, de două ori, au punctat pentru IPJ.

Cel din urmă a luat şi premiul pentru golgheterul competiţiei, una din reuşitele sale din finală fiind apreciată de toţi spectatorii prezenţi la meci.

Nicolae Băloi, IPJ Gorj

Prin succesul de la Cupa Firmelor, Instituțiilor și Amatorilor din Gorj, ediția a patra, echipa IPJ Gorj și-a asigurat dreptul de a participa la Campionatul Național al Firmelor și Instituțiilor, competiție organizată de Federația de Minifotbal din România în perioada 14-16 iunie la Piatra Neamț.

Răzvan Becheru, IPJ Gorj

La festivitatea de premiere, invitatul special a fost prefectul județului Gorj, Ciprian Florescu.

Duminică a avut loc și o altă finală, cea a Cupei Primăriilor din Gorj, ediția a treia. Echipa din Motru s-a impus în faţă formaţiei din Negomir, scor 5-3.
Adrian Făget a fost declarat cel mai bun jucător al competiţiei.

Adrian Făget, Primăria Motru


Premiul de cel mai bun portar al turneului i-a revenit lui Florin Munteanu.

Florin Munteanu, Primăria Negomir


Premiile au fost înmânate de Cosmin Morega, viceprimarul municipiului Motru.

Cătălin Pasăre

creme

creme

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *