Investițiile pot începe în mai multe localități din Gorj!

Investițiile pot începe în mai multe localități din Gorj! În urma unei întâlniri la București, primarii liberali au semnat mai multe contracte pentru proiecte importante în comunitățile pe care le conduc.
La Turceni se vor asfalta toate străzile nemodernizate, în lungime totală de aproximativ 20 de km. La Licurici se va construi rețeaua de distribuţie a apei potabile pentru locuitorii satelor Licurici, Frumuşei, Negreni și Totea, iar la Godinești se vor face modernizări stradale și se va îmbunătăți infrastructura rutieră. Prezent la această întâlnire a fost și senatorul PNL de Gorj, Ion Iordache.

”Munca și dorința primarilor liberali de a realiza cât mai multe obiective pentru cetățenii din localitățile pe care le reprezintă, dă roade!
Din acest moment, odată cu semnarea contractelor, se poate trece la procedurile de realizare a investițiilor.

Toate aceste investiții au scopul de a îmbunătăți condițiile de viață ale locuitorilor și fac parte din misiunea noastră în politică.
Finanțările sunt din programul Anghel Saligny, conceput de PNL, cel mai mare și mai echilibrat program guvernamental de finanțare, menit să rezolve nevoia comunitaților de modernizare a infrastructurii din România în punctele esențiale- drumuri, apă și canalizare.

Munca dă roade!”, a transmis Ion Iordache pe pagina sa de socializare.

Casiana Hîncu

creme

creme

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *