Investiții noi la Rovinari

Autoritatile locale din orasul Rovinari continua lista lunga a investitiilor. Este vorba de reabilitarea integrala a bulevardului din centrul localitatii. Un alt proiect ambitios vizeaza un teren nefolosit in prezent de CEO, pe care edilul vrea sa faca sere pentru cresterea si comercializarea legumelor.


Autoritățile locale din Rovinari au reușit să obțină finanțare pentru reabilitarea bulevardului din localitate. Zona principală a orașului va arăta cu totul altfel și vor fi creeate activități în aer liber pentru adulți și copii.

Robert Filip, primar oraș Rovinari

Primarul localității Robert Filip are un proiect cu totul inedit pentru a valorifica terenurile nefolosite aflate în proprietatea Complexului Energetic Oltenia. Cu ajutorul unui investitor din Gorj terenul din fața Termocentralei Rovinari va fi cultivat cu legume.

Robert Filip, primar oraș Rovinari

După nenumărate negocieri eșuate avute cu fosta conducere a CEO, primarul a găsit înțelegere la actuala conducere pentru a prelua terenul fostului depozit de cărbune pe care dorește să amenajeze un parc tematic și un muzeu minier.


Loredana Sava

creme

creme

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *