Investiții noi în comuna Berlești

Două investiții importante vor fi realizate în comuna gorjeană Berlești. Este vorba despre asfaltarea mai multor drumuri, dar și construirea unei grădinițe cu program prelungit, la solicitarea părinților. Autoritățile locale au reușit să obțină suma uriașă de peste 25 milioane de lei pentru realizarea acestor obiective.

În prezent, se lucrează la proiectul de asfaltare a drumurilor de interes local din Berlești, pe o distanță de 11 kilometri. Realizarea studiului de fezabilitate este de durată, iar lucrările vor debuta la începutul anului viitor. Pe lângă asfaltare, vor fi construite poduri, șanțuri dalate, rigole și podețe de acces spre gospodării.

Iulian Berlescu, primar Berlești

Grădinița din satul Gâlcești, unde învață 23 de micuți, va fi reabilitată din cauză că acoperișul și pereții sunt degradați și reprezintă un pericol pentru copii și cadrele didactice. Unitatea de învățământ va fi extinsă cu un corp de clădire unde va funcționa un afterschool, iar solicitările de înscriere sunt multe din partea părinților. Și aici, lucrările vor începe în primăvara.

Iulian Berlescu, primar Berlești

Ambele investiții sunt finanțate și realizate de Compania Națională de Investiții.

Loredana Sava

creme

creme

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *