Investiții în mai multe localități din județul Gorj!

Vor fi reamenajate parcările din Roșia de Amaradia!Este anunțul făcut de Liviu Cotojman, primarul comunei, care își dorește să le creeze locuitorilor toate condițiile de care aceștia au nevoie.


Investițiile au continuat în Roșia de Amaradia și, tocmai de aceea, este nevoie și de un număr mai mare e locuri de parcare. Noile parcări vor fi amenajate în zona Căminului Cultural din comună, dar și în centrul civic unde se află instituțiile de bază ale localității.


Cu o serie de investiții se mândrește și primarul din Turburea. Ion Bîrcă, primarul comunei, este mulțumit de sprijinul autorităților județene. Acesta se laudă, în prezent, cu rețeaua de apă de 42 de kilometri, benefică pentru locuitorii comunei.

Acesta spune că investiția privind apa în Turburea era necesară de foarte mult timp. Ion Bîrcă a ținut să-i mulțumească lui Cosmin Popescu, președintele CJ Gorj, pentru tot sprijinul acordat actunc când a venit vorba de proiecte care dezvoltă comuna.


La Târgu Cărbunești vorbim despre investiții privind unitățile de învățământ, fiind vorba astfel despre Şcoala Generală „George Uscătescu“ din oraşul gorjean Târgu Cărbuneşti care va intra într-un amplu proces de reabilitare şi modernizare. La fel se va întâmpla și cu Liceul ”Tudor Arghezi”, iar autoritățile speră că lucrările vor fi gata cât mai repede.


Primarul Dănuț Birău spune că la școală va fi realizat un nou corp de clădire unde să-și desfășoare cei mici orele de curs. Și la liceu a fost semnat un contrat prin PNRR pentru execuția de noi modificări, urmând să înceapă lucrările și aici.


Cele două unități de învățământ vor beneficia de corpuri de clădire la standare actuale, mai spune acesta.

Casiana Hîncu

creme

creme

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *