Investiție importanta din Motru, în atenția CNI!

O investitie importanta din Motru este in atentia reprezentantilor de la CNI. Este vorba despre stadionul municipal pe care Cosmin Morega isi doreste de foarte mult timp sa-l reabiliteze. Pentru a lua nastere acest proiect sunt necesare foarte multe documente de care edilul se ocupa, in prezent, pentru ca investitia sa fie realizata.

Cosmin Morega, primarul municipiului Motru, spune că faptul că a intrat în atenția CNI, solicitarea făcută de acesta pentru ca stadionul municipal să fie reabilitat din fonduri primite de la companie, este un pas mare și are convingerea că după ce se vor finaliza documentele privind această investiție, se vor primi și banii necesari.

Cosmin Morega, primar Motru

Se dorește reabilitarea camerelor de cazare, acoperirea complexului, modernizarea și dotarea cu mobilier, cu aparate de forță a întregului complex, pentru toate secțiile (lupte, box, fotbal), refacerea sistemului de irigare al stadionului, refacerea împrejmuirilor și a iluminatului, asfaltare și realizare de căi pietonale și parcări în incinta stadionului, dar și multe alte lucrări necesare atât pentru stadionul natural, cât și pentru cel sintetic.

Casiana Hîncu

creme

creme

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *