Înfrângere pentru echipa de handbal

CSM Târgu Jiu a pierdut partida inaugurală din noul sezon al Ligii Florilor. Fetele lui Liviu Andrieș au cedat meciul de la Bistrița.


Gloria s-a impus cu 30-25 (14-12), la capătul unei confruntări în care oaspetele au demonstrat că pot forma o echipă incomodă pentru orice adversar. Din păcate, din lotul deplasat în Ardeal a lipsit Angela Pușcaș, care a acuzat o viroză puternică după Supercupa României. În schimb, la echipa noastră a debutat Ana Maria Lopătaru, iar extrema a dat 3 goluri. Cele mai bune marcatoare ale formației noastre au fost Simone Bohme și Alexandra Gavrilă, ambele cu 7 reușite. Sabine Klimek a marcat de patru ori, iar Laura Moldovan și Andreea Mihart au punctat de câte două ori. Portărița Ekaterina Dzhukeva a făcut un nou meci mare și a terminat partida cu 11 intervenții. De partea cealaltă, Cristina Laslo a macat 7 goluri pentru Bistrița.


Gorjencele debutează sâmbătă în fața proprilor suporteri cu SCM Râmnicu Vâlcea. Meciul care contează pentru etapa a doua a Ligii Florilor se joacă în Sala Sporturilor, de la ora 12.00.

Cătălin Pasăre

creme

creme

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *