”Indiferent ce ai face, oamenii permanent vor fi nemulțumiți!”

”Indiferent ce ai face, oamenii permanent vor fi nemulțumiți!”. Este declarația lui Marcel Romanescu, primarul municipiului Târgu Jiu, în urma plângerilor auzite și primite de la cetățeni.

Sistemul de iluminat public din municipiul Târgu Jiu va fi modernizat și eficientizat, printr-un proiect cu fonduri europene. Au început deja lucrările în Târgu Jiu, iar orașul arată exact ca un șantier. Sunt lucrări peste tot, străzile sunt sparte, iar imaginea nu este una tocmai plăcută. Locuitorii municipiului Târgu Jiu sunt nemulțumitți privind aceste aspecte, dar trebuie să înțeleagă faptul că toată această situație se datorează schimbărilor ce vor urma în municipiu. Se dorește instalarea în subteran a 27 de kilometri de reţea electrică și a 27 de kilometri de fibră optică, montarea a peste 1.000 de corpuri de iluminat cu tehnologie LED, precum și a mai multor stâlpi de iluminat și panouri fotovoltaice, a transmis primarul Marcel Romanescu.

Marcel Romanescu, primarul municipiului Târgu Jiu


Modernizarea sistemului de iluminat public va genera o reducere semnificativă a cheltuielilor. Costurile cu iluminatul vor scădea, astfel, cu 40%. Proiectul implementat de Primăria municipiului Târgu Jiu are o valoare totală de aproximativ 24,4 milioane de lei și o finanțare nerambursabilă de 22,6 milioane de lei.


Casiana Hîncu

creme

creme

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *