Închiderea CEO, un genocid economico-social pentru județul Gorj!

Soarta Complexului Energetic Oltenia este, din păcate, la mâna politicului din România. Presupusa ”conservare” nu este altceva decât o închidere a grupurilor energetice, deși politicienii vor ca românii să vadă partea pozitivă a acestei situații. Manu Tomescu, vicepreședintele Sindicatului Energia Rovinari, susține că activitatea pe cărbune va dispărea, iar asta va duce la închiderea Complexului Energetic Oltenia, deci, în concluzie nu există nicio parte pozitivă în acest sens.

Manu Tomescu privește închiderea CEO și a grupurilor energetice pe cărbune drept un genocid economico-social pentru județul Gorj și nu numai. Mii de oameni vor avea de suferit, însă guvernanții nu au luat nicio măsura pentru a schimba asta, ba din contră, grăbesc închiderea grupurilor energetice.

Manu Tomescu, vicepreședintele Sindicatului Energia Rovinari

Manu Tomescu spune că deși politicienii apar în spațiul public și fac anumite declarații, din partea lor nu a putut fi observată nicio implicare. Toate par a fi vorbe și promisiuni aruncate în vânt, că tot se apropie campania electorală în anul 2024.

Manu Tomescu, vicepreședintele Sindicatului Energia Rovinari

Casiana Hîncu

creme

creme

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *