Începe verificare școliilor

Ca in fiecare an, echipe mixte vor desfasura actiuni de verificare la unitatile scolare din Gorj. Se doreste ca anul scolar sa debuteze sub auspicii optime, de aceea sunt intreprinse aceste verificari, care au ca obiectiv final asigurarea unui climat pozitiv si sanatos pentru elevi.
Echipe formate, ca urmare a ordinului prefectului, din reprezentanţi ai Instituţiei Prefectului – Judeţul Gorj, Direcţiei de Sănătate Publică şi ai Inspectoratului Şcolar Judeţean efectuează controale la unităţile de învăţământ, privind atât condiţiile igienico – sanitare, cât şi documentaţiile, autorizaţiile sanitare, care relevă faptul că şcolile se încadrează în standardele normale de funcţionare din punct de vedere sanitar.

Sorin Arjoca, subprefectul judetului Gorj


În ceea ce priveşte manualele, pentru elevii de şcoală primară acestea au fost distribuite. Toţi elevii de clasa întâi primesc manuale noi, cei de la clasa a doua la clasa a patra primind manuale vechi. În schimb, la clasele V – X manualele vor fi distribuite după deschiderea anului şcolar.

creme

creme

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *