Încă un proiect bifat la Bustuchin

În cei 26 de ani de administrație, primarul Ion Ciocea a reușit să contribuie pozitiv la schimbarea vieții cetățenilor din comuna Bustuchin.


Un proiect de suflet, așa cum îi spune conducătorul UAT-ului, îl reprezintă ”Furnizarea de servicii sociale și medicale prin Centrul Multifuncțional”. Un proiect de investiții important, realizat cu fonduri europene. Investiția a fost demarată în urmă cu doi ani jumatate și are o valoare de aporoape un million de euro.
În cadrul proiectului, au fost calificați tineri, oameni de vârsta a doua și chiar a treia în diferite meserii, precum cea de electrician, antreprenor, și cea mai importantă, crede Ion Ciocea, de asistent medical.


“Mereu a trebuit să mă zbat și la ora actuală avem în comună infrastructură, drumuri, apă, sală de sport, bazin de înot, am investit în școli, și, cel mai important, am reușit să rezolvăm problema socială. Ca să combat sărăcia am făcut un centru de zi pentru bătrani, centru de zi pentru tineri, am pregătit cursuri de înot cu un profesor de înot pentru copii și multe altele’’, a spus primarul Ion Ciocea.

Anamaria Frățilescu

creme

creme

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *