Încă puțin până la schimbarea premierului României!

Mai este puțin până când rotativa PNL-PSD va avea loc, iar agitația din interiorul partidelor se resimte de la o zi la alta. O spun chiar reprezentanții PSD care știu că în momentul în care aceștia o să preia conducerea, multe schimbări o să aibă loc.


Așadar, se pregăteşte rotativa guvernamentală. Surse din PNL spun că schimbarea Guvernului va avea loc undeva la sfârşitul lunii mai, începutul lunii iunie.


Mihai Gherghe, membrul social democrat, consderă că una dintre dorința liderilor din PNL, ar fi ca aceștia să-și păstreze anumite ministere pe care în prezent, le conduc.

Mihai Gherghe, membru PSD

Mihai Gherghe consideră că România poate să-și asigure necesarul energetic fără a fi nevoie de import de energie. Asta ar putea avea loc numai dacă atenția guvernanților ar fi îndreptată spre păstrarea în viață a CEO și nu spre a fi închise grupurile energetice.
Acesta consideră că și membrii PNL sunt afectați de situația critică a Complexului Energetic Oltenia care pare a fi prezentată mai mereu de liderii politici, dar și de Ministrul Energiei, Virgil Popescu.

Mihai Gherghe, membru PSD


Protocolul semnat de PNL, PSD şi UDMR în noiembrie 2021 prevede că mandatul de premier al lui Nicolae Ciucă se încheie pe data de 23 mai 2023, după care e numit un prim ministru din partea PSD, până la alegerile generale din 2024.

Casiana Hîncu

creme

creme

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *