Încă o familie din Gorj, ajutată de senatorul Ion Iordache

Scrisorile copiilor sarmani pentru Mos Craciun sunt simple: nu vor jucarii scumpe, ci o paine sau o ciocolata, un zambet pe chipul parintelui macinat zilnic de griji si speranta ca cineva isi intoarce privirea catre ei. Tocmai de aceea, prin implicarea de care da dovada de fiecare data, senatorul Ion Iordache a reusit sa faca fericita o alta familie nevoiasa din judetul Gorj.

Este vorba despre familia Blidaru, o familie cu cinci copii, care a intrat in atentia senatorului de Gorj, de mai bine de doua saptamani, timp in care acestia au primit alimente si multe alte lucruri necesare unui trai mai bun.
Miercuri, Ion Iordache, in colaborare cu o societate din municipiul Targu Jiu, au reusit sa aduca pe chipul celor mici cateva zambete, deoarece le-au adus plase pline cu ghiozdane, incaltaminte si alte articole necesare in aceasta perioada grea de iarna.


”Împreună cu partenerii noștri de la Decathlon Târgu Jiu, am făcut o nouă surpriză copiilor familiei Blidaru din Bâlteni. Cei cinci frați au primit ghiozdane, încălțăminte, geci de iarnă, treninguri, tricouri, căciuli și rechizite. Familia Blidaru a ajuns în atenția noastră acum două săptămâni și, de atunci, i-am vizitat și le-am dus alimente, alocațiile copiilor fiind singurele venituri ale familiei. Cred că e important să ne ajutăm unii pe alții la greu și că solidaritatea este o calitate a gorjenilor! Vă așteptăm alături de noi!”, a transmis Ion Iordache.

Casiana Hîncu

creme

creme

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *