”În momentul în care distrugi CEO, nu distrugi doar prezentul, ci distrugi viitorul!”

”În momentul în care distrugi CEO, nu distrugi doar prezentul, ci distrugi viitorul!”. O spune Manuela Novăceanu, purtătorul de cuvânt al PSD Gorj, care consideră că ar trebui renegociat de urcență capitolul de energie din PNRR care cprevede planul de restructurare al companiei energetice.


Una dintre problemele actuale cu care se confruntă atât județul Gorj, cât și România, are în prim plan energia electrică și importul de energie electrică. În ultimul timp, importul de energie electrică a crescut foarte mult, iar această situație afectează viața socială și economică a românilor.

Manuela Misăilescu, purtător de cuvânt PSD Gorj

Manuela Misăilescu consideră că s-a discutat în repetate rânduri această problemă și că trebuie renegociat PNRR-ul la capitolul energie.

Manuela Misăilescu, purtător de cuvânt PSD Gorj

Cât despre unul dintre punctele care apare în PNRR, având în vedere situația CEO, trebuie menționat faptul că închiderea acestei societăți ar reprezenta un adevărat dezastru social și economic pentru județul Gorj. Reprezentanții PSD transmit că ar fi necesară înființarea unei comisii constituite din mai mulți miniștri, întrucât mai multe capitole din PNRR ar trebui renegociate, nu doar capitolul ce vizează partea energetică.

Manuela Misăilescu, purtător de cuvânt PSD Gorj

Casiana Hîncu

creme

creme

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *