În goană după imagine?

Vedem, din postările d-lui fost premier al României, Nicolae Ciucă, că face tot ce poate pentru a-și asigura fotoliul de lider al PNL. Care PNL, apropo, e în picaj. La procente mă refer…


Iată postarea fostului prim-ministru, făcută acum 4 zile: „Am discutat cu miniștrii și secretarii de stat liberali proiectele pe care PNL le va sprijini în cadrul ședinței de guvern de săptămâna aceasta.
Susținem ca românii să beneficieze de prețuri mai mici la alimentele de bază, în această perioadă dificilă atât pentru România, cât și pentru întreaga regiune. În același timp, trebuie să fim siguri că piața este pregătită să reacționeze pozitiv la asemenea proiecte pilot. PNL consideră că, pe termen lung, soluția este sprijinul producătorilor și procesatorilor români, pentru ca aceștia să își permită să aplice prețuri mai mici.
În acest context, am cerut specialiștilor partidului, inclusiv miniștrilor cu rol avizator, să urmărească acest proiect promovat de ministrul Agriculturii pentru o perioadă de trei luni și să se asigure că acesta a fost discutat în detaliu cu toți actorii de pe lanț. De asemenea, trebuie să vedem exact ce nu a mers în alte țări care au aplicat scheme similare, pentru a optimiza procesul de implementare.


Tot în cadrul ședinței de astăzi, ministrul Mediului, Mircea Fechet, care a fost pe teren în localitățile afectate de inundații, ne-a prezentat situația de la fața locului, precum și măsurile care sunt luate pentru a sprijini românii care au avut de suferit. Alte subiecte discutate au fost desfășurarea examenelor naționale, proiectele pentru modernizarea sistemului educațional, dar și stadiul de realizare a normelor Planului Naţional de Prevenire şi Combatere a Cancerului, un instrument esențial pentru pacienții cu afecțiuni oncologice.”


Ce nu vrea să priceapă d-l Ciucă e că nu are control pe miniștrii PNL… Nu el are.

Ionuț Catrina

creme

creme

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *