Iluminat modern în comuna Bălăneşti

Locuitorii din comuna gorjeana Balanesti, in special soferii, vor avea parte de un iluminat mult mai bun pe timp de noapte. In zilele urmatoare, vor incepe lucrarile de reabilitare si modernizare a iluminatului public pe drumul judetean. Pe de alta parte, si primaria are de castigat deoarece prin aceasta investitie se face o economie semnificativa la bugetul local.


Vor fi înlocuite 754 de lămpi vechi cu unele moderne şi eficiente pe bază de led-uri, care sunt montate pe stâlpii de pe marginea drumului judeţean care străbate comuna Bălăneşti prin două sate. Investiţia este realizată cu bani de la bugetul local. (img de la 89 la 92)

Ovidiu Pungan, primar Bălăneşti

De asemenea, autorităţile locale au făcut demersurile necesare pentru schimbarea iluminatului public şi pentru restul localităţii. Primarul Ovidiu Pungan este încrezător că va obţine finanţarea necesară de la Uniunea Europeană până la sfârşitul anului.

Ovidiu Pungan, primar Bălăneşti

Tot în satul Bălăneşti va fi reabilitată şi modernizată instalaţia electric pe o distanţă de doi kilometric. Lucrările de execuţie au fost scoase la licitaţie.

Loredana Sava

creme

creme

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *