Iani Gârbaciu a părăsit teatrul din Târgu Jiu! Alți șase angajați ai instituției vor recurge la aceeași măsură

Iani Gârbaciu și-a dat demisia din funcția de consultant artistic al Teatrului Dramatic „Elvira Godeanu” din Târgu Jiu. Ținta principală a nemulțumirilor a fost Mariana Ghițulescu , actrița transformată în șefă a instituției.


“Nu pot să accept umilința la care se dorește să fiu supus de actuala conducere”, a spus dezamăgit Iani Gârbaciu. Potrivit fostului consultant artistic, în ultima perioadă fusese distribuit pe compartimentul de mentenanță. Ba mai mult decât atât, după mai bine de șase ani în slujba instituției, Gârbaciu nu a fost lăsat să susţină conferinţa de presă, prin care și-a anunțat demisia, în interiorul teatrului.

Iani Gârbaciu, fost consultant artistic al Teatrului Dramatic „Elvira Godeanu” din Târgu Jiu

Exemplul lui Gârbaciu ar fi urmat și de alți colegi. Printre cei care vor mai pleca din teatru se află actorii Marian Negrescu și Vlad Rădulea și dramaturgul Ana Cucu-Popescu.

Iani Gârbaciu, fost consultant artistic al Teatrului Dramatic „Elvira Godeanu” din Târgu Jiu

În replică, managerul Teatrului Dramatic „Elvira Godeanu”, Mariana Ghițulescu, spune că dorința de a părăsi instituția i-a aparținut lui Iani Gârbaciu, care în ultima perioadă a solicitat mai multe concedii.

Mariana Ghițulescu, managerul Teatrului Dramatic „Elvira Godeanu”

Iani Gârbaciu, în vârstă de 32 de ani, este fiul regretatului profesor și om de cultură Viorel Gârbaciu. El a ocupat timp de 6 ani funcțiile purtător de cuvânt și consultant artistic al Teatrul Dramatic ”Elvira Godeanu”.

Aura Pîrvuleț

creme

creme

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *