Hora -salvarea pandurilor!

Pandurii trăiesc vremuri grele, în ciuda sezonului foarte bun încheiat de curând. Din câte se pare, doar imediata vânzarea a golgeterului echipei, Ioan Hora, ar putea aduce banii neceari pregătirii pentru viitoarea stagiune. În același timp, tehnicianul Edi Iordănescu refuză să semneze un nou angajament cu Pandurii până nu se va lămuri situația financiară.

Alin Peptan

După cum se știe deja, cei de la Pandurii sunt puși la zid de problemele financiare, așa că au grăbit procedurile de a-l vinde chiar acum pe golgerul Ioan Hora pentru a face rost de banii ce vor fi folosiți în interesul echipei. Având deja 3 oferte la dispoziție, conducerea pandurilor speră să-l transfere pe Hora în zilele următoare. ”Nu ne-am înțeles încă asupra transferului pentru Hora. Sunt trei variante, adică trei oferte, rămâne să mai negociem. Pentru jucător cea mai interesantă alegere ar fi oferta din Polonia, dar pe noi nu ne mulțumește încă suma oferită de cei de acolo. În orice caz, sper ca până la finalul acestei săptămâni să finalizăm discuțiile și să știm încotro ne îndreptăm. La noi încă ”arde” problema financiară și e clar că avem nevoie urgent de niște bani pentru a rezolva prioritățile echipei pentru vară”, a dezvăluit președintele clubului de fotbal gorjean, Narcis Răducan. Vânzarea lui Ioan Hora ar putea rezolva două probleme majore: plata salariilor restante către jucători și semnarea noului contract cu tehnicianul Edi Iordănescu.

Edi departe de Craiova, dar și de Pandurii. Încă…

Probleme financiare de la Pandurii au încurcat serios planurile celui mai tânăr antrenor din Liga I, Edi Iordănescu. Ajuns la final de contract cu gruparea din Târgu Jiu, Iordănescu ezită să facă încă o alegere în ceea ce privește viitorul său. ”Nu am semnat prelungirea cu Pandurii și chiar dacă o parte din sufletul meu este acolo, nu voi semna dacă nu se rezolvă situația financiară în cel mai scurt timp. Am un regret imens că nu pot continua munca în E.L., că e posibil să mă despart de fani, de oamenii care m-au susținut și au crezut în mine, însă nu pot face performanță în condițiile din acest moment. Nu am semnat cu altcineva și chiar dacă sunt discuții atât în România, cât și în exterior, nu voi lua o decizie până nu voi fi sigur că proiectul pe care îl voi alege (Pandurii sau alt club) va fi unul viabil !”, mărturisea Edi Iordănescu chiar la finalul săptămânii trecute. Clubul care îl dorește insistent pe Iordănescu Jr este CS U Craiova, dar din câte se pare, antrenorul în vârstă de 37 de ani a spus ”Pas”, mai ales după ratarea prezenței în cupele europene de către „juveți”.

Doar cu Săpunaru la Euro

Deși Pandurii a avut la ultima acțiune a naționalei nu mai puțin de trei jucători, doar unul dintre aceștia va prinde Turneul Final al Campionatului European din Franța: Cristian Săpunaru. Golgeterul Ligii I, Ioan Hora, a pierdut lupta cu Alibec, iar fostul dinamovist, Adrian Ropotan, cu Prepeliță. Astfel, singurul jucător al echipei gorjene ce va merge în Franța va fi Săpunaru, acesta din urmă având șanse mari să fie folosit chiar titular în meciurile de la Euro. Din lotul de 28 de jucători prezenți în cantonamentul din Italia, selecționerul Anghel Iordănescu a renunțat la Andrei Ivan, Ioan Hora, Adrian Ropotan, Alin Toșca și Alex Maxim. 

creme

creme

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *