Handbalistele gorjence n-au plecat cu mâna goală de la Baia Mare

Rezultat important pentru CSM Târgu Jiu în Liga Florilor. Echipa de handbal este cu un pas mai aproape de salvarea directă după egalul de la Minaur Baia Mare, 28-28.
Din păcate, din cauza unor probleme tehnice, meciul nu a putut fi urmărit pe canalul Youtube al clubului gazdă.


Cele două echipe s-au succedat la conducerea jocului în prima repriză, dar gorjencele s-au desprins la 4 goluri în minutul 26, 10-14. Alb-albastrele nu le-au putut ține la distanță pe maramureșence până în pauză. Gazdele au punctat de trei ori la rând și CSM a intrat cu avantaj minim la cabine, 13-14. Ana Ciolan și Katarina Pavlovic au fost principalele “guri de foc” ale echipei lui Liviu Andrieș în primele 30 de minute.
În partea secundă și-a intrat în rol Angela Pușcaș, care a teminat meciul cu 9 goluri, fiind și cea mai bună marcatoare a partidei.


Minaur a revenit la conducerea jocului în repriza a doua și s-a distanțat la patru goluri în minutul 46, 24-20. Meciul era departe de a fi decis. Pușcaș, Bucă, Klimek și Ciolan au punctat pentru oaspete, iar scorul era din nou egal în minutul 54, 27-27. Vujovic și Pavlovic au înscris pentru cele două formații, însă, în ultimul minut, niciuna dintre echipe nu a găsit golul victoriei.
Egalul de la Baia Mare, dublat de un succes săptămâna viitoare cu CSM Galați, asigură echipei noastre rămânerea în Liga Florilor.

”A fost un meci în care am arătat mult mai bine faţă de ultimele etape și asta ne bucură. Este important că am reușit să controlăm în multe momente jocul și că forma noastră sportivă este în creştere. Acum toată atenția noastră se îndreaptă către următoarea etapă, meciul împotriva echipei CSM Galați, în care trebuie sa fim foarte atenți și concentrați pentru a reuși să ne impunem”, a declarat Liviu Andrieș pentru csmtargujiu.ro.

CSM Târgu Jiu: Ekaterina Dzhukeva (13 intervenții),Elena Marica Bercu, Cristina Popovici – Bianca Chiriță, Oana Bucă 2g, Angela Pușcaș 9g, Valentina Trică, Mirabela Coteț, Andreea Chiricuță, Pal Ceandani, Florența Ilie 2g, Iulia Andrei, Ana Ciolan 6g, Cristina Boian, Katarina Pavlovic 6g, Sabine Klimek 3g. Antrenor principal: Liviu Andrieș. Antrenor secund: Andrei Enache. Antrenor cu portarii: Gore Albici.

Cătălin Pasăre

creme

creme

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *