Handbalistele au defilat la Sfântu Gheorghe! Primarul Romanescu le-a pregătit o surpriză

Aşteptarea a meritat pentru fetele de la CSM Târgu Jiu, care şi-au găsit ritmul în primul turneu al noului sezon. Elevele lui Liviu Andrieş şi-au zdrobit adversarele din Seria B, câştigând toate meciurile disputate în Sala Sepsi Arena. Pe rând, handbalistele noastre au trecut de CSU Oradea (42-27), CSU Reșița (31-22), CS Gloria Bistrița (24-18) şi CNE Sf. Gheorghe (40-28). Victoria contra gazdelor competiţiei le-a asigurat gorjencelor primul loc în clasament. Fericit după rezultatele primului turneu, primarul din Târgu Jiu, Marcel Romanescu le-a întâmpinat pe sportive chiar la Sala Sporturilor din municipiu, cu un banner pe care scria “Vă mulţumim!”. Alături de edil a fost şi directorul Robert Bălăeţ, care nu a putut face deplasarea la Sfântu Gheorghe.


“Le-am pregătit o mică surpriză minunatelor handbaliste de la CSM Târgu-Jiu, care zilele acestea ne-au făcut un cadou extraordinar: au câștigat toate cele patru meciuri disputate la Sfântu Gheorghe. Am ținut să le aștept, alături de conducerea CSM, la întoarcerea acasă, pentru a le transmite felicitări, atât sportivelor noastre, cât și antrenorilor. Mulțumim, dragile mele, pentru aceste rezultate frumoase! Noi, iubitorii sportului din Târgu-Jiu, vă urăm mult succes în competițiile viitoare și ne dorim să ne reprezentați ca și până acum! Ați dat totul în teren și ne-ați făcut fericiți! Felicitări!” a transmis primarul Romanescu.

Bălăeţ ştie care este cel mai greu adversar


Deşi s-a declarat extrem de mulţumit de evoluţia fetelor, care au debutat practic direct în jocurile oficiale în noua formulă, directorul de la CSM, Robert Bălăeţ, a avertizat că meciul cel mai dificil nu s-a jucat încă. În opinia oficialului gorjean, adversarul cel mai puternic din serie este CSM Deva.


“Pot spune că sunt un director extrem de mulțumit, dar și ponderat în acelaşi timp, pentru că greul de-abia acum începe! Acum, suntem obligați faţă de suporteri să menţinem acest ritm ridicat pe tot parcursul campionatului și în final să promovăm în Liga Florilor! Aşteptam cu mare nerăbdare să înceapă acest sezon, după o perioadă de incertitudine. Am transferat mai multe jucătoare şi aşteptam debutul lor într-un meci oficial pentru CSM Târgu Jiu. Fără meciuri oficiale din martie, fără meciuri amicale, cu mai multe jucătoare debutante în formaţia noastră, am intrat direct în lupta pentru promovare. Şi în aceste condiţii, am avut încredere că formaţia noastră va arata bine din punct de vedere al omogenităţii, al unităţii de grup. După acest turneu, după cele patru meciuri pe care le-am disputat la Sfântu Gheorghe şi pe care le-am controlat fără probleme, ne-am convins că avem o echipă puternică, unită și foarte dornică de performanță. Clar, cel mai tare adversar a fost Bistrița, care a venit cu 6 jucătoare de la prima echipa! Am făcut un meci excelent în faţa Bistriţei, meci care ne-a demonstrat că echipa noastră are un potenţial foarte mare. A fost un prim turneu reuşit, mai este mult până la final, dar observând dorința și determinarea fetelor și a antrenorilor, sunt convins că vom promova. Cred că ne vom bate cu CSM Deva pentru primul loc. Deva este o echipă puternică, din toate punctele de vedere, dar şi noi avem acum o echipă puternică, ambiţioasă şi cred că obiectivul propus, promovarea, poate fi îndeplinit”, a declarat Bălăeţ.

Fostul pandur a explicat şi care este cea mai mare calitate a actualei echipe conduse de Liviu Andrieş şi Andrei Enache.
“Atuul nostru a fost forța de echipă. CSM a demonstrat că este o familie unită! Forța echipei noastre o dă grupul unit. Când abordezi toate meciurile de maniera în care au făcut-o fetele la acest turneu, nu ai cum să nu câştigi”, a punctat directorul CSM.
Conducerea clubului nostru va solicita Federaţiei Române de Fotbal ca şi Sala Sporturilor din municipiu să organizeze un turneu din Seria B. Pe lângă formaţiile întâlnite la Sfântu Gheorghe, CSM mai este în grupă cu CSU Timişoara şi CSM Deva.

Cătălin Pasăre

creme

creme

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *