Gorjenii sunt tot mai greu de înțepat. 13 localități din județ, în scenariul roșu

2,96 la mia de locuitori este astazi, 25 ianuarie, rata de infectare in municipiul Targu Jiu, cu 278 de cazuri active de coronavirus. Nici la nivelul judetului Gorj lucrurile nu stau prea bine, incidenta ajungand la 2,14 la mia de locuitori, fiind inregistrate 752 de imbolnaviri.


În prezent, nu mai puțin de 13 localități ale județului se află în scenariul roșu, cu rată de infectare de peste 3 la mie. Este vorba despre Câlnic, Mușetești, Crasna, Drăgotești, Novaci, Telești, Bengești-Ciocadia, Turceni, Ciuperceni, Glogova, Bolboși, Săcelu și Bumbești-Jiu.


Azi, autoritățile au anunțat în Gorj 52 noi cazuri de COVID-19.
Însă, în ciuda acestui fapt, cetațenii nu se îngrămădesc să se vaccineze. Potrivit medicul Ionuț Pantiș, în prezent, la Centrul de Vaccinare de la Stadionul Municipal se mai prezintă doar persoanele care trebuie să își facă booster-ul.

Ionut Pantiș, coordonatorul Centrului de Vaccinare de la Stadionul Municipal

La nivelul țării, astăzi a fost înregistrat un nou număr uriaș de cazuri noi de coronavirus. Astfel, alte 19.685 de infectări noi au fost raportate în ultimele 24 de ore, după efectuarea a peste 70.000 de teste. Totodată, autoritățile au anunțat, marți, 44 de decese COVID.

Aura Pîrvuleț

creme

creme

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *