Gilortul a realizat patru transferuri

Gilortul Târgu Cărbunești a legitimat patru tineri jucători. Echipa de eșalon terț s-a înțeles cu Constantin-Cătălin Roșu (2006), Constantin-Ionuț Buță (2007), Constantin-Emil-Cosmin Nejoiu (2004) și Rareș-Mihai Brujan (2007).


Toți au evoluat pentru diferite grupe de la Pandurii Târgu Jiu. Cei patru tineri, cu vârste cuprinse între 16 și 19 ani, pot juca pentru echipa de juniori A1 a clubului, pentru echipa satelit care evoluează în Liga 4 Gorj, dar și pentru echipa de Liga 3, dacă vor reuși să îl impresioneze pe Mario Găman.


“Ei se pregătesc cu prima echipă și, dacă o vor face cu seriozitate, pot urma exemplul altor tineri care joacă constant pentru prima echipă: Denis Bucur, Fabian Bărănescu, Florin Marica și Leonardo Căldăraru. Cu siguranță, fiecare va avea șansa lui, cu atât mai mult cu cât din sezonul viitor echipele din Liga 3 vor fi obligate să aibă în teren, pe toată durata partidei, cel puțin doi jucători născuți după 1 ianuarie 2004 și unul născut după 2005”, au transimis reprezentanții clubului.


Gilortul a fost învinsă cu 1-0 în primul meci din play-off. Gorjenii au cedat în deplasarea de la Filiași.

Cătălin Pasăre

creme

creme

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *