Gala Premiilor de Excelență „10 pentru Oltenia“. Ce personalități au fost premiate în 2024

Gala Premiilor de Excelență „10 pentru Oltenia“, devenită o tradiție la Craiova, a adunat și în acest an o serie de personalități ale regiunii. Evenimentul a fost organizat de Academia Internaţională „Mihai Eminescu“ şi Fundaţia Europeană „Mihai Eminescu”, cu sprijininul Asociaţiei Puterea Perfectului Simplu, și a avut loc chiar de Ziua Culturii Naționale – 15 ianuarie.

Găzduită de Palatul „Jean Mihail“, Gala Premiilor de Excelență „10 pentru Oltenia“ a fost un bun prilej de a-i recompensa pentru realizările lor pe oameni din diferite arii de activitate, de la medicină la administraţie publică, afaceri sau cultură. Printre laureaţii Galei din acest an s-au aflat îndrăgitul actor Horaţiu Mălăele, cunoscutul chirurg Mircea Beuran, președintele Consiliului Județean Olt, Marius Oprescu, și președintele Consiliului Județean Dolj, Cosmin Vasile.

Distincții au mai primit preşedintele ADR Sud-Vest Oltenia, Alexandru Stănescu, antreprenorul Dumitru Cinciulescu, directorul Apavil, Ion Florescu, poetul Viorel Mirea, antreprenorul Bogdan Stanache și Mihaela Adriana Dinu, presedinta Asociației Acoperământul Maicii Domnului.
Gala Premiilor de Excelență „10 pentru Oltenia“. Marius Oprescu: Acest premiu reflectă faptul că județul Olt se dezvoltă

Președintele Consiliului Județean Olt, Marius Oprescu (foto), a susținut că premiul primit reflectă și eforturile depuse de toată conducerea CJ pentru dezvoltarea județului.

„Este onorant să primesc o astfel de distincție, va fi cu siguranță redundant, în schimb pot să vă spun că este un premiu care pune deasupra mea o responsabilitate continuă, pe care orice om de administrație o simte atunci când își dorește să dezvolte comunitatea care l-a mandatat cu încredere. Este și o mare bucurie, că eforturile echipei județului Olt, care stă în spatele acestui succes, sunt recunoscute într-o perioadă în care provocările administrative sunt numeroase. Mulțumesc Academiei Internaționale «Mihai Eminescu» pentru acestă distincție“, a afirmat Marius Oprescu.

„Acest premiu mă bucură în special pentru că reflectă faptul că județul Olt se dezvoltă, că în județul Olt se investește, iar împreună cu celelalte administrații, reușim să poziționăm Oltenia pe harta investițiilor și a dezvoltării naționale“, a adăugat președintele CJ Olt.

euroolteniainfo.com

Accent In Gorj

Accent In Gorj

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *