FOTO: Cum arată parcul din Griviței după modernizare

Au fost finalizate lucrările de modernizare a parcului de pe strada Griviței, din municipiul Târgu Jiu. Spațiul se află în imediata apropiere a Liceului de Muzică și Arte Plastice „Constantin Brăiloiu”.

Într-o postare pe pagina sa de facebook, primarul Marcel Romanescu a arătat că prin lucrările executate a fost schimbat complet aspectul parcului. Au fost create un sistem sistem de irigații și alei din pavele. Totodată, în cadrul lucrărilor de reabilitare au fost plantați arbori și diferite plante ornamentale și a fost montat mobilier urban.

“Am deschis micul parc din strada Griviței, situat lângă Liceul de Muzică și Arte Plastice „Constantin Brăiloiu”. Este o mică oază de verdeață și flori, cu un aspect plăcut care schimbă foarte mult înfățișarea întregii zone. În zilele următoare le facem o bucurie și locuitorilor din Olari și Mioriței, acolo unde vom deschide cele două parcuri reabilitate.Creăm zone dominate de spații verzi și copaci, amenajate cu gust și care presupun rulouri de gazon, sisteme de irigații, arbori din diferite specii, iluminatul parcului și aleilor, iluminat peisagistic asigurat de proiectoare ce vor pune în valoare elementele dendrologice, alei din pavele și mobilier urban.
Este un program prin care amenajăm mici colțuri de natură ce vor înfrumuseța diferite zone din municipiu”
, a transmis edilul.

Aura Pîrvuleț

creme

creme

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *