Forța Dreptei a inaugurat primul sediu al partidului, la Târgu Jiu!

Forta Dreptei, noua formatiune politica, a inaugurat astazi primul sediu al partidului, la Targu Jiu. Acest eveniment important a fost organizat de senatorul Ion Iordache. Alaturi de acesta au fost prezenti Ludovic Orban, fostul premier, Violeta Alexandru, fostul ministru al Muncii, dar si o parte dintre parlamentarii care au plecat din PNL.


Ion Iordache a pornit încrezător în formarea acestui nou partid și își dorește ca această formațiune politică să coaguleze oameni de valoare din fiecare județ, oameni care nu se mai simt deloc reprezentanți de partidele existente, corupte și străine de adevăratele nevoi ale românilor. O primă acțiune demarată de acesta se numește ”Caravana pentru Gorj”, care vizează interacțiunea cu tinerii care ăși doresc să acceseze fonduri europene și să-și facă, așadar, propria lor afacere.

Ion Iordache, senator de Gorj

De asemenea, acesta mai spune că următorul proiect care va avea loc mâine, urmărește ample discuții cu reprezentanții Universității Constantin Brâncuși, pentru a găsi soluții privind salvarea ”Gorjului calamitat”.

Ion Iordache, senator de Gorj

La inaugurarea sediului a fost prezent și fostul premier, Ludovic Orban, care a declarat că acest partid nou format trebuie să fie alternativa așteptată de toți gorjenii în ultimii 30 de ani, un proiect în care lipsa moralității, lenea, minciuna și ipocrizia nu au ce căuta.

Ludovic Orban, fostul premier al României

Și Violeta Alexandru, fostul Ministru al Muncii, spune că va fi alături de senatorul Ion Iordache pentru că are încredere că se vor crea proiecte de valoare pentru dezvoltarea județului Gorj și nu numai.

Violeta Alexandru, fostul Ministru al Muncii

Noul sediu de partid se află într-un imobil situat în imediata vecinătate a Palatului Administrativ, pe Bulevardul Constantin Brâncuși. Deja clădirea a fost branduită cu bannere pe care este trecuta siglă partidului și numele acestuia. Pe o platformă online se pot face înscrieri în noua formațiune politică de la Gorj, condusă de către senatorul Iordache.

Casiana Hîncu

creme

creme

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *