Filip nu mai acceptă poluarea din partea CEO

Primarul din Rovinari, Robert Filip, pregateste o ampla actiune de protest impotriva conducerii Complexului Energetic Oltenia. Edilul a fost socat de vestea ca depozitul de carbune din apropierea orasului ar putea fi redeschis si a declarat ca mii de oameni vor iesi in strada daca acest lucru se intampla.

Filip arata cu degetul catre directoratul CEO si spune ca actuala conducere se ascunde dupa o hotarare de guvern, desi nu a fost in stare sa rezolve probleme elementare ce tin de infrastructura. Cu trei luni în urmă, primarul spunea ca depozitul va fi mutat la Fărcășești, vestea fiind bine primita de rovinareni.

Robert Filip, primarul orasului Rovinari


Filip a mai spus ca sefii de la CEO se comporta ca in jungla si ii desconsidera pe cetatenii din Rovinari. In plus, depozitul nu mai are autorizație de mediu de la sfârșitul anului 2015, si a functionat in urma unor hotărâri obținute în instanță.

Robert Filip, primarul orasului Rovinari


Filip a amenintat ca va scoate in strada tot orasul in cazul in care se redeschide depozitul, desi a sprijinit mereu activitatea gigantului energetic.

Robert Filip, primarul orasului Rovinari


Directorii din CEO sa faca shimb de locuinte cu locuitorii orasului Rovinari, este propunerea lui Filip daca depozitul va fi redeschis.

Robert Filip, primarul orasului Rovinari


Filip a declarat ca si-a luat un cort unde vrea să protesteze zi de zi, alături de rovinărenii care sunt decisi sa nu mai accepte poluarea.

Cătălin Pasăre

creme

creme

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *