Fără patru jucătoare, CSM nu a rezistat la Cisnădie

CSM Târgu Jiu a fost învinsă în etapa a 19-a a Ligii Florilor. Trupa gorjeană a suferit cel mai categoric eșec al sezonului pe terenul Măgurii Cisnădie, scor 35-23.


Fără îndoială, după două înfrângeri consecutive în fața gorjencelor, elevele lui Alexandru Weber au tratat partida cu maximă seriozitate, și au condus la pauză cu 17-10. Din păcate, Liviu Andrieș nu a avut la dispoziție jucătoare de bază pentru această confruntare. Angela Pușcaș, Ana Ciolan, Ira Zinatullina și Bianca Chiriță au absentat din cauza accidentărilor. În lipsa lor, Katarina Pavlovic a fost cea mai eficientă handbalistă a oaspetelor, cu 9 reușite, iar Alexandra Gavrilă a marcat de 6 ori.


”A fost un meci în care am reușit sa ținem ritmul doar 20 minute, iar apoi pe fondul greșelilor noastre echipa din Cisnădie a reușit sa controleze jocul. Cu siguranță că lipsa jucătoarelor accidentate a contat foarte mult în economia partidei, dar până la meciul de acasă cu Zalăul sperăm să le recuperăm”, a declarat Liviu Andrieș.


Partida cu HC Zalău se joacă pe 30 martie, la Târgu Jiu.

CSM Târgu Jiu: Ekaterina Dzhukeva, Oana Bucă 3g, Alexandra Gavrilă 6g, Valentina Trică 1, Elena Marica Bercu, Mirabela Coteț 2g, Andreea Chiricuță, Pal Ceandani, Florența Ilie, Iulia Andrei, Cristina Popovici, Cristina Boian 1g, Katarina Pavlovic 9g, Sabine Klimek 1g. Antrenor principal: Liviu Andrieș. Antrenor secund: Andrei Enache. Antrenor cu portarii: Gore Albici.

Cătălin Pasăre

creme

creme

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *