Expoziție inedită la Muzeul judetean Alexandru Ștefulescu din Târgu Jiu

Ieri, de Ziua Copilului, la Muzeul judetean Alexandru Ștefulescu a avut loc un amplu eveniment cultural dedicat copiilor. Aceștia au venit în număr mare însoțiți de părinți, bunici, de prieteni si cadre didactice pentru a sărbători ziua lor, ziua copiilor.


Curtea Muzeului Judetean Alexandru Stefulescu a răsunat ieri de voie bună.Copilaria a pus stăpânire pe fiecare colț. Albinel Firescu, șeful Secției de Artă și Etnografie din cadrul Muzeului Județean Gorj, a transmis că au avut loc ateliere de pictură, dans modern , cantec si dans polular, poezii si povesti din copilarie. Toate aceste evenimente au fost dublate de o expozitie a micutului baietel in clasa a 3 a Andreeescu Robert Matei, care la doar 10 ani reuseste să redea viață ,din plastilina modelată, unor personaje din desenele animate ale generației sale.

Albinel Firescu, șeful Secției de Artă și Etnografie din cadrul Muzeului Județean Gorj

Matei a adus la expoziție nu mai puțin de 30 de figurine confecționate de acesta. Băiețelul a spus că cel mai mult a stat 30 de minute să realizeze o jucărie care a fost prezentată la Muzeu.

Matei Andreescu, elev

Organizat de Consiliul Județean si Muzeul Judetean Alexandru Ștefulescu,evenimentul 1 Iunie Ziua Copilului, i-a avut parteneri media RADIO TELEVIZIUNEA ACCENT, Inspectoratul ȘCOLAR Județean Gorj, Centrul de Cultura si Arta Cobilita, Școala Gimnaziala Constantin Savoiu, Școala Gimnaziala Alexandru Ștefulescu, Școala Gimnaziala nr 1 Rovinari si Asociația-Uniunea Femeilor din Gorj.

Mihaela Andreescu

creme

creme

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *