Expoziție în memoria lui ȘAI

Muzeul Național „Constantin Brâncuși” va găzdui vernisajul expoziției „Ultimul gram de suflet”. Expoziția de grafică este dedicată artistului Aurelian Iulius Șuță, cunoscut drept ȘAI.


Evenimentul va avea loc vineri, 22 septembrie, de ora 17.00. Curator va fi artistul Florin Preda Dochinoiu. Totodată, va fi lansat volumul „Poeme desenate”, semnat de scriitorul Alex Gregora. Cartea este ilustrată cu lucrări semnate ȘAI. Evenimentul se desfășoară cu sprijinul Asociației Internaționale a Polițiștilor și în parteneriat cu Muzeul Județean „Alexandru Ștefulescu”, Centrul de Cercetare, Documentare și Promovare „Constantin Brâncuși” și Liceul de Arte „Constantin Brăiloiu”.


Aurelian Iulius Șuță ȘAI (1965 – 2020), licențiat în Arte Vizuale al Universității de Vest din Timișoara – Facultatea de Arte Vizuale și Design a fost membru al Uniunii Artiștilor Plasticii, Filiala Craiova și polițist în cadrul Serviciului Criminalistic al IPJ Gorj.


A avut o prestigioasă carieră artistică națională și internațională, îndeosebi în zona graficii satirice.
Ultima expoziție personală a avut loc la Muzeul Județean Gorj “Alexandru Ștefulescu”, în data de 13 Octombrie 2020, unde a încântat publicul cu creația sa și căldura personală inconfundabilă!

creme

creme

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *