Expoziția ”Acuarelă”, la Târgu Jiu

Un artist plastic de excepție va fi prezent la Târgu Jiu, joi, 6 aprilie. Este vorba despre Eugen Măcinic, care va bucura privirile târgujienilor și nu numai cu expoziția sa intitulată ”Acuarelă”. Evenimentul va avea loc la Sala “Florin Isuf” a Centrului Județean pentru Conservarea și Promovarea Culturii Tradiționale Gorj, începând cu ora 17.00.

Eugen Măcinic este considerat unul dintre cei mai cunoscuți și apreciați artiști ai acuarelei românești contemporane, cu o bogată activitate, fiind prezent cu numeroase expoziții personale în țară (Sebeș, Alba Iulia, Oradea, Deva, Sibiu, București), dar și expoziții colective.

Daniela Gapșea, purtător de cuvânt Centrul Județean pentru Conservarea și Promovarea Culturii Gorj

A participat la tabere de creație organizate la Mănăstirea Cozia, Desești-Maramures, Săliștea Sibiului, Tarcău-Neamț. A expus totodată și în străinătate, în colecții particulare din SUA, Italia, Anglia, Suedia, Spania, Franţa sau Germania. Este membru al Societății de Acuarelă din Birmingham (Anglia), unde a și expus în anii 2016 și 2018, iar din 2014 este membru al Uniunii Artiștilor Plastici.


Casiana Hîncu

creme

creme

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *