Excelență şi performanță în informatică la Colegiul Național „Spiru Haret”!

Rezultatele exceptionale obtinute de elevii Colegiului National „Spiru Haret” la etapa Nationala a Olimpiadei de Informatica, au dovedit ca la CNSH aceasta disciplina a devenit o traditie. De mai bine de un deceniu, elevii colegiului obtin premii importante la faza Nationala.


La clasa a V-a, Radu Ștefan Loga a obținut premiul II și medalie de Aur, iar Dragoș Gabriel Loga și Georgiana Teodora Țița au luat mențiune și medalie de Bronz.
La clasa a VI-a, Natalia Aura Țenchea a reușit să ia premiul II și medalie de Argint. De asemenea, Natalia este primul elev de clasa a VI-a în clasamentul de la barajul pentru Lotul Național de juniori al României. Tot la clasa a VI-a, Ana Natalia Loga a luat premiul III și medalie de Argint, iar Adriana Catrinel Aniniș a obținut o mențiune și medalie de Bronz.
La clasa a VII-a, Valentin Gabriel Stanciu-Țivlea a obținut premiul III și medalie de Argint, iar Diana-Maria Vasiluță, mențiune și medalie de Bronz.
La clasa a IX-a, Mihai-Alexandru Vasiluță a bifat premiul III și medalie de Argint, iar la clasa a XI-a, Sebastian Popa a luat mențiune și medalie de bronz.


Micii informaticieni au fost îndrumați de profesorii: Flavius Boian, Cristina Boian și Delia Dabelea.

Aura Pîrvuleț

creme

creme

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *