Europeanul de Box, la Târgu Jiu!

Campionatul European de Box Under 22 va fi organizat in municipiul Targu Jiu. Noua sala de sport va fi gazda unei competitii de amploare, care a avut loc anul acesta, tot in Romania, la Braila.
Oficialii Federației Române de Box au venit, marți seară, la Târgu Jiu, cu veştile bune. Întrecerea sportivă va debuta în oraşul lui Brâncuşi la sfârșitul lunii martie, în 2018.

Vasile Cîtea, preşedintele Federaţiei Române de Box


Progresul şi rezultatele pugiliştilor români au adus un nou turneu de anvergură în ţara noastră, a declarat Viorel Sima, directorul responsabil cu relații Internaționale în cadrul federaţiei.

Viorel Sima, director relaţii Internaţionale FRB


Preşedintele Asociaţiei Judeţene de Box, Cătălin Brăilă, este unul din oamenii care a făcut lobby pentru acest campionat european, şi se va implica activ în organizarea evenimentului.

Cătălin Brăilă, preşedinte AJB Gorj


La conferinţă de presă au participat şi Andrei Arădoaie, campion european la U22 şi Cristian Filip, medaliat cu bronz la Campionatele Europene de tineret.

Andrei Arădoaie, pugilist România


Cristian Filip, pugilist România

 

Primăria Târgu Jiu va aloca aproximativ 300.000 de lei pentru această manifestare. La acest eveniment se estimează că vor particpa între 350 şi 500 de persoane din afara graniţelor.

creme

creme

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *